Osrednja stran |  Košarica  | O NAŠEM PODJETJU  | POGOJI POSLOVANJA 
 
OROŽJE
STRELIVO
POLNJENJE STRELIVA
TAKTIČNA OPREMA
OPTIKA
OBLAČILA
LOVSKA OPREMA
FULL AUTO
TRAP
 


 

 

Osrednja stran > POGOJI POSLOVANJA

I. SPLOŠNO
Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo izdelkov, objavljenih na spletni strani družbe REBEC d.o.o., Erazmova 27, 6230 Postojna (v nadaljevanju: REBEC d.o.o.).

Splošni pogoji so objavljeni na spletni strani, zato se šteje, da je vsak potrošnik, ki naroči blago na spletni strani, seznanjen z njihovim celotnim besedilom.

Šteje se, da z oddajo naročila v kakršnikoli obliki v celoti sprejemate te splošne pogoje poslovanja.


II. NAROČANJE IZDELKOV

V spletni trgovini izdelke naročate brez vsakega tveganja. Izdelke si lahko doma v miru ogledate in preizkusite in če vam ne ustrezajo nam lahko v roku 14 dni od prejema izdelkov sporočite, da odstopate od pogodbe in v roku 30 dni od obvestila o odstopu, na Vaše stroške, izdelke enostavno vrnete nazaj.

Izdelke lahko naročite na naslednje načine:

 • po pošti na naslov:
  REBEC d.o.o., Erazmova 27, 6230 Postojna,
 • po telefaxu na št.: 05 726 4659 
 • po elektronski pošti na naslov: shop@rebec.si
 • po internetu: www.rebec.si
 • po telefonu na št.: 05 726 4659

Najmanjše naročilo blaga je v vrednosti 5,00 EUR. Če je znesek naročila manjši, Vam bomo dodatno zaračunali logistične stroške v višini 2,00 EUR.

 

Naročanje izdelkov po sistemu košarice, v spletni trgovini, poteka na sledeč način:

S klikom na izdelek izberemo željeno blago, kateremu lahko določimo tudi količino, glede na razpoložljive možnosti. Na zavihku košarica lahko kupec pregleda vse dodane artikle, njihove količine in cene, preden nadaljuje z nakupom. V košarici lahko tudi spremeni količine artiklov in klikne na Osveži količino, kar bo preračunalo vse zneske. V košarici se lahko odstrani en ali več nepravilno dodanih artiklov. Kupec lahko gre nazaj v postopku naročanja z uporabo gumba brskalnika Nazaj, s čimer se naročilo ne bo oddalo, kupec pa bo lahko popravil podatke iz prejšnjega koraka nakupa. Ob zaključku naročila mora kupec posredovati podatke za dostavo.

 

Sklenjena pogodba se hrani v podjetju REBEC d.o.o., kupcu pa je, ob sklenitvi, na voljo v elektronski obliki, na poziv pa tudi v pisni obliki. Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.


III. DOSTAVA IZDELKOV
Izdelke bomo dostavili po pošti v primerni paketni embalaži. V kolikor vas ob obisku poštarja ne bo doma, vam bo le-ta pustil obvestilo o prispeli pošiljki. Paket z naročenimi izdelki vas bo na pošti čakal še 15 dni. V tem roku ga lahko na pošti prevzamete.

V primeru plačila po povzetju vam bomo zaračunali stroške pošiljanja, ki znašajo 5,00 Euro z DDV.

Stroški pakiranja, dostave in poštnine za posamično enkratno naročilo znašajo le 5,00 EUR z DDV, ne glede na vrednost naročila ter število morebitnih dostav, s katerimi bi bilo potrebno izdelke ob takem naročilu dostaviti.
To ne velja v primeru, če je bilo blago vrnjeno, ker ga naročnik ni pravočasno prevzel. V primeru, da želite, da Vam vrnjeno pošiljko ponovno pošljemo, nam morate to pisno sporočiti. V tem primeru Vam bomo zaračunali tudi stroške ponovnega pošiljanja v znesku 5,00 Euro z DDV.


Naročeno blago bomo dostavili, če bo to le mogoče, v običjanem dobavnem roku, ki znaša 7 dni od prejetega naročila. V kolikor blaga ne bo možno dostaviti običajnem 7-dnevnem dobavnem roku, vas bomo, takoj ko bo možno, obvestili o predvidenem roku dostave. Če vam blaga v roku 30 dni od sklenitve pogodbe ne bomo mogli dostaviti, pomeni, da izdelka ni več na zalogi.


IV. RAZPRODANI IZDELKI

V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam posameznega izdelka ne bomo mogli dostaviti, ker je razprodan. Prosimo vas za razumevanje. Prepričani smo, da boste v naši široki paleti izdelkov našli nadomestni izdelek.


V. PREVZEM IZDELKOV V SKLADIŠČU
Po predhodnem dogovoru je prevzem izdelkov možen tudi v našem skladišču na naslovu:


REBEC d.o.o.

Erazmova 27

6230 Postojna

 

Obratovalni čas od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00 ure.

V primeru prevzema izdelkov v naročniškem centru ne plačate stroškov dostave, vendar se predhodno prepričajte o obratovalnem času oziroma razpoložljivosti osebja.


VI. CENE
Vse cene, navedene na spletni strani družbe REBEC d.o.o., so izražene v Euro ter vključujejo davek na dodano vrednost.

Pridržujemo si pravico spremembe cen ob popolnjevanju zaloge razprodanih izdelkov.
Izdani račun vsebuje poleg cene izdelka in pripadajočega davka na dodano vrednost tudi stroške pakiranja, dostave in poštnine.
Zavezanci za DDV morajo pri naročilu predložiti identifikacijsko številko.


VII. NAČINI PLAČILA

Naročene izdelke lahko plačate na naslednje načine:

 • plačilo po povzetju.
  V tem primeru blago plačate z gotovino;
 • plačilo s kreditnimi karticami.
  Izdelke lahko plačate z naslednjimi kreditnimi karticami:

Za pravne osebe je plačilni rok 8 dni. Pri prvem naročilu zahtevamo plačilo pred dobavo . Pridržujemo si tudi pravico dostave samo proti plačilu po povzetju.

Za nepravočasno poravnane obveznosti zaračunavamo zakonske zamudne obresti.

V primeru zamude s plačilom vam bomo zaračunali tudi stroške opominjanja ter vse stroške izterjave neporavnanih obveznosti, kamor sodijo tudi odvetniški stroški ter stroški sodnih taks in drugih pristojbin.

Z naročilom izdelkov soglašate ter z nastopom zamude s plačilom družbi REBEC d.o.o. in po njenem pooblastilu tudi njenega pooblaščenca izrecno pooblaščate za pridobivanje vseh potrebnih podatkov o vašem premoženju in opravo vseh poizvedb, ki se nanašajo na vaše račune pri bankah in drugih finančnih ustanovah ter poizvedbe o zaposlitvi, kakor tudi dovoljujete družbi REBEC d.o.o. in po njenem pooblastilu tudi njenemu pooblaščencu posredovanje teh podatkov drugim pravnim osebam, zaradi izterjave terjatev, ki bi jih imela družba REBEC d.o.o. do vas iz naslova vaših neplačanih obveznosti za naročene izdelke.


VIII. PRIDRŽEK LASTNINSKE PRAVICE
Pridržujemo si lastninsko pravico na prodanih izdelkih in le-ti ostanejo last družbe REBEC d.o.o. tudi potem, ko so vam izročeni, vse dotlej dokler kupnine zanje ne plačate v celoti.


IX. ODSTOP OD POGODBE IN VRAČILO IZDELKOV

Naročilo izdelkov lahko kadarkoli, pred prejemom pošiljke, prekličete. Če si premislite šele na dan prihoda poštarja, mu to preprosto sporočite. Naročilo lahko prekličete tudi tako, da nam v 14 dneh od prejema blaga sporočite, da odstopate od pogodbe. To lahko storite pisno na naslov shop@rebec.si ali pa sporočite na telefon 05 726 4659.

Če vam naročeni in prejeti izdelki ne ustrezajo, jih lahko v roku 30 dni od prejema na Vaše stroške, vrnete na naslov:

REBEC d.o.o.

Erazmova 27

6230 Postojna

Izdelke morate vrniti nepoškodovane v nespremenjeni količini in v originalni pripadajoči nepoškodovani embalaži, če je namenjena trajnemu hranjenju izdelka. Izdelke je potrebno vrniti kot paketno pošiljko in ne kot pismo. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti priložena kopija računa. Neobvezno lahko priložite obrazec za vračilo blaga, ki ga kupec prejme v pošiljki z dostavljenim blagom. V kolikor ste že plačali dostavljeno blago, vam bomo vrnili kupnino, ki ste jo plačali za vrnjene izdelke.

Vračilo nepoškodovanega blaga v originalni embalaži v roku 14 dni od prejema, bomo upoštevali kot odstop od pogodbe.

V obrazec za vračilo blaga zapišite
številko vašega osebnega računa kamor naj se nakaže vrnjeni znesek. V kolikor na obrazcu za vračilo blaga številka vašega osebnega računa ne bo navedena, vam bomo denar vrnili s poštno nakaznico. V primeru plačila s kreditno kartico vam bomo vrnili denar po kartici.

Denar vam bomo vrnili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga. Vrnitev izdelkov v 30 dnevnem roku se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če izdelek ne deluje pravilno, ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, najprej pokličite našo tehnično službo na telefonsko številko:
05 726 4659, kjer vam bodo naše osebje lahko pomagalio s potrebnimi pojasnili. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi izdelka in poškodbam samega izdelka ter morebitnim poškodbam drugih stvari.

Za izdelke, za katere bomo ugotovili, da so bili poškodovani zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe, reklamacij ne bomo mogli upoštevati. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek prevzamete na našem naslovu:

REBEC d.o.o.

Erazmova 27

6230 Postojna

Če kupec takšnega izdelka ne prevzame v roku 3 mesecev postane last podjetja REBEC d.o.o..

Možnost vračila ne velja za pokvarljivo blago, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. 


X. GARANCIJA

Za vse izdelke velja 12 mesečna garancija, za posebej označene izdelke pa podaljšana in posebej označena garancija. Garancija teče od datuma prejema blaga. Garancijski pogoji so razvidni iz garancijskega lista, ki ga prejmete ob dostavi blaga. Popravilo izdelkov opravimo v podjetju REBEC d.o.o. ali pa jih pošljemo proizvajalcu. V kolikor traja popravilo več kot 45 dni, vam izdelek zamenjamo z novim, če to ni mogoče, pa v celoti povrnemo kupnino za izdelek.


XI. VAROVANJE PODATKOV
Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob naročilu blaga, bodo uporabljeni zgolj za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov ter ostale potrebne komunikacije med vami in REBEC d.o.o..

Občasno vam bomo pošiljali svoj informativni material ter reklamna sporočila. V kolikor boste izrazili željo, da ne želite prejemati informativnih materialov in reklamnih sporočil, bomo to brezpogojno upoštevali.

 

Iskanje
Prijava uporabnika
Elektronski naslov
Geslo
Ste nov uporabnik?
Ste izgubili geslo?


BOJNA.HR

POLENAR TACTICAL

 

     
Spletna trgovina Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com/